opera énekes
2009.05.14
|
|
0 0
11
|
Szia "Joys", Olvasva a "Rotyi"-ról tett megjegyzéseidet, mostmár biztos vagyok benne, hogy ismerjük egymást, ugyanis én is oda jártam III.-VIII. osztályig (1947-1953). Még most is meg van a bizonyítványom, I.-II. oszt. a Dob utcában, a többit a Rotyiban jártam. Nekem is Torna- és magyar-tanárom volt Lakat Károly; felsorolok még egy pár nevet, talán még emlékszel rájuk: Mérei Olga, Dr. Csonka Ferencné, Kamondiné, Rostás Pista bácsi, Potondi János, Szendei Sándor, Vágvölgyi Jenö, Pókayné (Macskássyné lett belöle), Faragó Kálmán, aztán a "Furugla":Borsodi László, Dr. Tihanyi Sándor bácsi, meg a "Kukac-tanár" (kinek nevére már nem emlékszem, Alkotmánytant tanított). Én az iskolakórusban tüntettem ki magam, ahol 4 évig szólista voltam, s nyolcadikos koromban én énekeltem a címszerepet a "János Vitéz"-ben. Ha megadnád az e-mail címedet, egész biztosan sokat tudnánk egymásnak írogatni. Az enyémet már megadtam a Közgáz megjegyzéseimnél, itt is megadom: ffgall@teleson-mail.de és gall939@googlemail.com Nagyon szeretném, ha összeköttetésbe tudnánk lépni. Üdvözöl, Gáll Feri |
|