Törölt nick
2009.05.13
|
|
0 0
5445
|
Lehetséges, hogy így van. Az elhízás miatt teljesen tönkrement a bokám. Egészen pontosan olyan lúdtalpam van, ami egyedülálló a megyében. 2007 februárban elkezdett fájni a térdem. Megállapították, hogy van benne egy kis kopás. Gyógyszert szedtem, amitől folyton hánytam, de éppúgy fájt a lábam, mint addig. Beutaltak három hetes fizikoterápiára, nem javult semmit. 2007. karácsonya előtt úgy tudtam az utcánk végén lemenni a lépcsőn, hogy szembe fordultam a korláttal, mindkét kezemmel megfogtam, az egyik lábamat lecsúsztattam, és mellé vonszoltam a másikat. Karácsonyra megvettük a cipőt, attól kezdve én egész nap abban járok. Akármeddig. Szinte soha nem fáj a térdem, simán föl és le tudok menni a lépcsőn, mindenhova gyalog járok, órákat tudok sétálni. 2007 nyarán majdnem meghalltam, mikor két barátnőmmel meg a lányommal körbe sétáltuk a Margitszigetet. Tavaly nyáron minden gond nélkül körbe sétáltam a gyerekekkel Balatonfüredet. Vasárnap egy közönséges sportcipőben mentem el kutyával, egy óra után úgy éreztem, hogy fűrészelik a térdemet. Gyorsan menni és futni nem lehet benne. Egyszer én is azt hittem, hogy klasszikust idézzek, hogy " a bab is hús", és futni kezdtem a busz után. Akkorát estem, hogy feljegyzete a szeizmográf. |
|