isotope
nem is igazan mondtam semmi mast csak az altalam ismert tenyeket es AZT hogy a rendorseg talalta meg, azutan hogy kereste. nem 5 honappal az eset utan kezdte keresni hiszen megtalalta, amint elfogtak (valami masert) rogton megtalalta. tehat kerestek es nem masok talaltak meg a rendorsegnek.
valoszinusitettem hogy a genya elkepzeles miszerint a rendorseg valamiert nem kereste volna, valamiert az illeto nem lett volna kepben, hamis beallitas!
vitatok erdekes scavival. szerintem ha ugy fogom fel hogy egy az igazsag akkor az egyik oldal magatartasa megiscsak helyes. ha egyik oldal hallgatna pedig nala az igazsag, akkor a genyasagnak engedne teret. a genyasag meg mindig talal majd erveket, ha a tartalom helyes lesz, akkor a stilussal talal majd problemat es az uvolto nyugdijasokra (a helyes oldalon uvolto nyugdijasok visszataszito latvanyaval) fogja sajat velt igazat bizonygatni.
az hogy az etnikai/faji problemak franciaorszagban is problemak szamomra mutatja az arab fiatalok randalirozasa vagy az hogy pillanatok alatt cimoldalra kerulhet egy zsido lany megtamadasanak hamis sztorija. de mintha langra gyultak volna zsinagogak is. es mindezek valahol a hatterben fajelmeleti megalapozottsaggal. de nyilvan ugyanigy meg tudnanak lincselni magyar libamajszallitokat is. hiszen a francia az francia...