vargailles Creative Commons License 2009.05.12 0 0 6589
OFF

Ez a "jövő iskolája" egy smafu duma. Semmit sem jelent.
(1) Ha már megvan ma, akkor az nem a jövő, hanem már ma ("a jövő elkezdődött")
(2) Az a színvonal, ami most oda épül, az 10 éve is normális alapigény volt a világ boldogabb felén, de nagyon sok hazai iskolában is az volt. Az, hogy több évtizedes lemaradást hozunk be pár ponton a sok százból, az nem a jövő, hanem a múlt ledolgozása.
(3) Ha meg úgy nézzük (mármint átvitt értelemben), akkor minden iskola a jövő iskolája. Hiszen a jövőnek tanít. Az oktatást meg a jövőt összehozni egy birtokos szerkezetbe, nem egy nagy teljesítmény.
(3b) Pláne nem kifizetni érte 4,5 millát.

Ha nem felejtem el, dobok fel holnap ide egy fotót az építkezésről, ami más megvilágításba helyezi ezt a szójátékot.

Egyébként igazad van és jó példának tartom én is a Gárdonyit (máramennyit ismerek belőle). Csak hát ez a kötelező PR duma ne lenne ...

MÉGOFFABB:
Nézem az óriásplakátot. Bokros az előtérben, meg mögötte sok mutogató állampolgár. Felirat: Többet ésszel. Én még emlékszem, mikor az volt az MDF szlogenje, hogy "A nyugodt erő". Ez ám az evolúció! Egykor még erő, ma meg már inkább többet ésszel ... azaz, ha lefordítom, akkor ne szavazzak rájuk, mert ők a nyugodt erő, most viszont ész kéne ... kicsit arrébb meg látom a plakát párját Habsburggal: Új kiegyezés ... Hogy a déd(?)apja miért egyezett ki hazánkkal, azt értem ... de nekünk miért kéne vele?
Szóval ezek helyett a politikai marketingesek helyett inkább értelmes helyen kéne hagyni az adófizetők pénzét.

ON.
Előzmény: Piros Hangszóró (6580)