taormina1 Creative Commons License 2009.05.12 0 0 7895
Még nem állt telet, meglátjuk. De mikor vettem januárban, cserépben kitettem pár hétre a fagyba, mert azt mondták hideghatás kell neki a virágzáshoz. És tényleg.
A leírásod mindenben a fokhagymára illene, az egyetlen gáz vele, hogy nincs fokhagymaszaga.

Valami iszonyúan megtizedelte az összes káposztaféléket. Egyetlen éjszaka alatt egy-egy egész növényt elfogyasztanak úgy, hogy csak a váza marad a leveleknek. Mi lehet ez a láthatalan kártevö és hogyan védekezünk ellene?
Rendbe jöhet még az ilyen növény?
A petrezselyem másodszorra se kelt ki egyenlöre; két hete vetettem újra.

A tökök egész jól vannak. Szerinted akiket benne hagyok a komposztban, ott is boldogulni fognak?

Elvetettem a zsizsikes babot. nagyon sürün, hogy valamennyi kikeljen. Az áztatás során a szitává rágottak, meg a bogarak följöttek a víz fölszínére, így könnyen ki lehetett öket válogatni.

Végre egyszer sikerült idöben János-napi retket vetni, ez egész szépen kikelt, de sajnos mint minden, foghíjasan. Ennek sajnos az az oka, hogy a kismacskánk kihempergi. Sajnos nagyon szereti a frissen megmonkált földet ; mindenütt tisztán láthatóak a hempergésnyomok, ahol kö kövön nem marad a veteményben. nem tudom ebben a száraz forró idöben mi lesz vele. Azt hiszem rendes retekkel jobb, ha többé nem próbálkozom
Előzmény: CBNora (7874)