Sziasztok!
Kicsit sokára, de visszaolvastam.
Nos az Ariston-nal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy remekül elvagyunk vele azóta is.
T&M, kérdésedre válaszolva, az alsó polcok is megtelnek átlag 70-80%-ban, szerencsére van mivel megtölteni... :) Igazat adok Neked, ez a méretű hűtőszekrény azoknak ajánlható, akik életvitelükből adódóan sok élelmiszert szeretnének tárolni folyamatosan. A szüleimnek két kertjük van, állatokat is tartanak, így folyamatosan érkezik tőlük az utánpótlás... Nem okoz gondot nagyobb méretű edények elhelyezése sem, még a polcokhoz sem kellett hozzányúlni, ha esetleg valami több napra elegendő étel kerül bele.
Ötös skálán állítható a hűtés erőssége, 2,5-en használom mióta megvettük, ez tökéletesen elegendő, bárhonnan húzok elő bármit. Említettem, hogy nem 'no frost', a hátfala ennél a poziciónál minimálisan egy nagyon vékony rétegben jegesedik, de nem vastagodott semmit sem a jég mióta beüzemeltük.
Nem ástam bele magam a témába nagyon a vásárlás előtt, de azért pár órát eltöltöttem a neten mielőtt döntöttem. A 3 fő ok a mérete, az ára és a külleme volt, ami miatt végül is ez mellett döntöttem.
Fateromnak van egy profi fogyasztásmérője, megnézem vele a gépet, majd megírom hogy mit mutat a gyári adatokhoz képest.
Üdv.:
Gat.