"azzal vádoltál, hogy kitaláltam a történetet. Erre kerestem egy forrást, mégpedig egy katolikus honalpot, ami nem egy elemében megerősítette..." - pont abban nem erősített meg, amire írtam, hogy csak a te fikciód, mégpedig a kereszt feltárásának történetében, LOL
"ahol a foorásokra támaszkodva logikus következtetéseket kell levonni" - egy forrást sem neveztél meg, másodlagosat sem, egy szerinted megbízhatatlan honlapon kívül, LOL
"Én azt állítottam, hogy nincs netes forrás a templom létére." - ez a te szegénységi bizonyítványod, LOL
"Azt nem tudom, voltak-e...", "egy korábban olvasott dologra hivatkoztam, amit nem tudok, hogy micsoda...", "Hajlok arra...", "tartom valószínűtlennek..." LOL
"És ezt honnan veszed? Gondolod? Lehet, hogy így volt, lehet, hogy nem. Én sokkal valószínűbbnek tartom" - ez így leírva... a legviccesebb, amivel cáfolni próbálsz, LOL, LOL, LOL
"Olvastad valahol. Ez a különbség köztünk" - ezzel mélységesen egyetértek. Én olvastam arról, amiről beszélgetni próbálunk, ez a különbség. Részemről vita lezárva.