Töfi1234
2009.05.10
|
|
0 0
9164
|
Nem lehet átlátni, hogy mi történik ott. Mi korábban minden évben full teltházat csináltunk a Hammer sátorban a lehető legrosszabb időpontokban. Hajnal 3-kor, délután 6-kor, stb. Ez kb. 5000 embert jelentett minden koncerten és óriási bulik voltak. Aztán már nem lehetett ott játszani, később meg már más színpadon sem. A szigetesek közölték, hogy utálják a tribute zenekarokat. Meg olyat is mondott valaki, hogy elvesszük a közönséget mástól. Vicces. Nem az lenne a lényeg, hogy szórakozzon a közönség ha már odamegy? Amikor mi játszottunk, akkor még teltházzal ment az Accept, a Gamma Ray, a Apocalyptica. Utána én is jónéhány félházas külföldi headlinert láttam. Szóval nem értem ezt az egészet. Idén először úgy volt, hogy lesz tribute sátor és mehetünk, de aztán végül megint hallani sem akarnak ezekről a zenekarokról, pedig másnak is nagy sikere volt, nem csak nekünk. Azt nem hiszem, hogy teljesen kiírtják a metált, csak átszervezik a színpadokat, de biztosan lesznek metál zenekarok is. Nem tudom most hogy áll a dolog, de eddig azt mondták, hogy lesz még egy a nagyszínpad és azon csak magyarok lesznek, tehát igazából összevonnak színpadokat. Hogy aztán mi lesz belőle pontosan, azt nem tudom. |
|