Foeniculum V Creative Commons License 2009.05.10 0 0 3820

Ja, és még néhány más irányú észrevétel a koncerttel (pomtosabban a közönséggel) kapcsolatban:

A koncert nagyobbrészt (vagy teljes egészében?) bérletes előadássorozat része. Én is egy ilyen bérletes visszaadott jegyet kaptam meg.

Nem értem az embereket, ugye vannak akik vágynak megnézni egy ilyen koncertet, és megtesznek érte mindent, míg másoknál ott a lehetőség, mert korán megvették a bérletet, lehet, hogy úgy, hogy a műsort sem tudták, mi lesz.

És bizony nem volt teltház, mint az az eladott jegyek alapján várható lett volna...

Viszonylag sok üres hely maradt.

Voltak, akik azt sem tudták milyen zenék lesznek, ott böngészték a műsorfüzetet előadás közben - nem semmi lámpával felszerelt nagyítólencsével :) - , keresgélték az előadó hölgy nevét...stb., olvasgatták a leírásokat, holott azt a szünetben, vagy utólag otthon is megtehették volna, nem kéri senki vissza a műsorfüzetet. Sőt itt volt belőle bőven, nem úgy mint máskor, amikor pl. kinn hagytam magam előtt, és a szünetben ellopta valaki...(ez a Seherzade előadásán történt anno).

Ráadásul, én nem tudom, hogy a bérletek hogyan szólnak, de egy csomóan azt sem tudták, hol a helyük, és össze-vissza keresgéltek, mászkáltak ki-be.

Nnna kitört belőlem a méregzsák... :))))

Előzmény: Foeniculum V (3819)