Hát igen, igazad van (és örülök, hogy látlak)...nem is tudom miért válaszolgatok ilyen dolgokra.
Érdekességképpen: francia ismerősömmel Ophelieről beszélgetve meglepődve hallottam, hogy ő is felhozta O. anyai ági származását (a családneve állítólag egyértelmű), és ezzel is magyarázta, miért volt olyan könnyű Sarkozy elnököt megnyerni az ügynek. (A félreértések elkerülése végett: francia ismerősöm homoszexuális és félig cigány származású...)
Franciaországban furcsa módon főleg a bal, és szélsőbaloldaliak zsidóznak, de nem a kelet európai "klasszikus", náci módon, hanem a különböző nagyhatalmi-nagytőkés lobbikban betöltött szerepükre kihegyezve.
OFF
Még egy picit visszatérve a Mo.-i dolgokra: érdekes, hogy az elfogadást, toleranciát hirdető polgártársaink már ugyanolyan stílusban szidalmazzák a másik oldalt, mint azok őket, és legszívesebben internálnának, vagy kivégeznének minden nem eléggé toleráns embert...
Az utcán hajigáló felbőszült ex-Fradistáktól, a feketében masírozó birkaszellemű militarista állatoktól és az agyvérzés határán ordibáló nyugdíjasoktól meg egyenest rosszul vagyok. Volt "szerencsém" az ablakból végignézni minden második budapesti "megmozdulást" tankostul, vízágyústól, lovasrohamostul és nem tudtam azonosulni egyik oldallal sem. Még előttem van az az elegáns, bocskais manusz, aki mobiltelefonnal a fején irányítgatta a 16-18 éves hülyegyerekeket, neki a rendőröknek. Valahogy az volt az érzésem, hogy tevékenységéért később áfás számlát adott valakinek... cirkusz az egész, mi meg itt a statiszták.
Nyugalom, polgártársak! :-))
ON