joci-01 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 6574
Pont ezt akartam mondani hogy tudok egy jó helyszínt ha meg felel mindenkinek!
Tőkéletesen megfelelne ez a helyszín mivel szép parkos ligetes és nyugis hely!
Oda jártam középsuliba szerintem jó helyszín lenne! Van ott egy csonakázó tó szép park és van ott kajálni is lehet és van parkoló is!

Akkor egy rövid útleírást írok a legegyszerűbb útvonalat!
Lehajtotok az M7-ről a 63 főútra Fehérvár felé (ez az a lehajtó az Auchan árúház van) és ott lesz egy körforgalom és onnan Fehérvár felé fordultok és mentek befelé a városba! Úgy 2 kilométer után lesz mégegy körforgalom azon átmentek egyenesen , lesz egy vasúti híd az alatt is átmentek tovább a városba egyenesen néhány lámpás kereszteződésen át! Elhúztok a központi autóbusz állomás mellett mentek tovább egyenesen míg egy olyan lámpás kereszteződéshez értek ahol bal oldalon lesz egy Penny Market és egy Shell benzinkút na ennél a lámpás kereszteződésnél jobbra fordultok és mentek tovább az az első lámpás kereszteződésig ahol elmentek jobbra (kitartás mindjárt ott vagyunk)! Itt tovább mentek egyenesen ahol lesz egy sima lámpa nélküli útkereszteződés amin egyenesen átmentek egy zsákutcába ! Itt bal oldalon lesz a parkoló és a park szép nagy fák alatt! Ez egy elég rövid utca szerintem simán megtaláljuk egymást! Ezt az utcát Szabadságharcos útnak hívják4
remélem megérti mindenki! Ez azszem a legegyszerűbb útvonal!
Előzmény: SzJoco_ (6571)