Joe Chip Creative Commons License 2009.05.07 0 0 863
1.Tehát legyen most Fidesz vezetés, mert eddig MSzp volt. Ennek az elvnek az alkalmazása nem életszerű, mert akkor minden olyan városban, ahol eddig szoci vezetés volt, ezután populista vezetés lenne, és fordítva is. Választásokra pedig nem volna szükség.

=> A dolog arról szól, ha valaki hülye volt, alkalmatlan volt, akkor helyette egy másik csapat mutathatja be tudását! Ilyenkor a leváltott csapat elgondolkodik, és megpróbál hozzáértőt kiállítani a következő "szezonra". Persze ennek feltételei is vannak. A demokráciában játszania kellene az erkölcsi morálnak, is de sajnos az még nem ért el hozzánk, ugyanis azt egy "vezető csapat" tudja folyamatosan átadni a nép számára.

2. Demokráciában működő országokban szokott -e következménye lenni a korrupciónak? Legtöbbször igen. Ennek viszont feltétalai vannak: a.) történjen meg b,)derüljön ki. Bár ez sem elégséges, ha a korrupciót fideszesek követik el, és saját legfőbb ügyészük van.

=> Nem féltem én a Fideszes csapatot sem, az viszont tény, minden beszerzés titkosan megy végbe. Ami annyit tesz NEM NYILVÁNOS, A KÖZBESZERZÉSI TÖRVÉNY ARRA KÉSZÜLT, hogy kijátszák, ugye a Fidesz vezeti az országot, és ő dönt a többségével, ugyan ezt ne lehessen! Pécs a legjobb példa arra, hogy mit nevezünk korrupciónak, mutyinak. Itt minden titkos. Persze meglehet magyarázni gondolom, minek legyen nyilvános?

3. Vajon ha az állítható, hogy NEM SIKERÜLT, AZAZ NULLA sikeres projekten van túl az aktuális vezetőség, nem érdemes feltenni a kérdést, kell ez nekünk?
Nem Szili Katalin az aktuális polgármester.

=> Ez az érved különösen érdekes volt, és ha Katika lesz mi változik? Ugyanazok a játékosok lesznek a pályán, csak más lesz a csapatkapitány. Jah, hogy arról szól a történet mennyire lesz eredményes az EKF, azaz sikerül e végre nyilvánosan intézni, ami a siker EGYIK LEGFONTOSABB feltétele.

Tehát nem Katika az aktuális polgármester...nem is MSZP-s, nem is tagja a baranyai...

Ez azért ütött!

4. "Ismerem ezt a fideszes felfogást. Én inkább annak a híve vagyok, hogy először dolgozzon valaki és utána menjen politikusnak. Ne abból akarjon meggazdagodni."

=> Berci barátod 17 évesen az MSZP prominens tagja volt apuci és a "család" révén, vajon miről beszélsz? Szili Katalin tett már le valamit az asztalra? Valószínűleg a Fidesznél sem dolgozták halálra magukat, de legalább nem annyira aljas módon kerülnek a "családba" mint a Szoci részleg. Mellesleg megjegyzem: A politikusi pálya megfelelő csapatban játszva biztos fizetés, és jó jövedelem kiegészítés. Miről beszélsz, hogy ne abból akarjon meggazdagodni? Nem látom ennek a mondatnak az akaratát a szoci részről.

Maradjunk annyiban! Az MSZP nem tett mást le az asztalra mint egy szarházi Bercit, egy kétszínű, mutatványos középkorú nőt, no meg persze Pécset szépen szétdöntötték. Jah, hogy az utolsó pénz az EKF, hát én se hagynám ott!

Mivel az szdsz szerint náci újságból van, ezért csak a bizonyítható részeket másolom be:

"Például azzal, hogy miképpen találta ki és szervezte meg, hogy Kövér László beszédét kiforgassák, s csináljanak abból gyűlöletkampányt. S miközben ezzel dicsekszik a mi Nyakigláb Edwardunk, kikotyogja a következő mondatot: "S megterveztük, hogy majd Szili Kati sírós hangon, félrehajtott fejjel azt mondja, hogy ez mégiscsak szörnyű, ezt mégsem lehet…"

S jött Szili Kati, és sírós hangon, félrehajtott fejjel azt mondta. Megtette. S eztán is megteszi. Bármit megtesz. Hiszen MSZP-s – abból meg nincs emberarcú. S miközben megteszi, mindvégig úgy tesz, mintha nem lenne hozzá semmi köze. Ez a legalávalóbb fajta. Az igazi kettős ügynök. Kifelé belső ellenzék, befelé végrehajtó és a maradék "népszerűség". "
Előzmény: Azooz (737)