Sziasztok...en Attila vagyok egy erdelyi orvostanhallgato...:)..es hogy mit keresek itt,azt is rogton mondom..:)
Hogy-hogy nem az a lenyeg hogy kaptam ajandekba egy Emu tojast az itteni allatekertbol egyik baratomtol,aki meg aznap adta nekem ide amikor az emu megtojta...:)
En persze mire dontottem...hat egyaltalan enm a gravirozas meg a nem tudom milyen disznek kitetelt,hanem hogy ki szeretnem KOLTETNI!
Ennek a kivitelezesen meg eleget gondolkodtam,hogyan tudnam megoldani csirkekeltetovel....mivel csak azt tudtam kolcson kerni..:)
Tudom hogy 36.5 fok az idealis homerseklet,sot mar eleg sokmindent olvastam utana,de kivancsi volnek,hogy esetleg van-e kozuletek aki ilyet,vagy legalabb ehhez hasonlo(mondjuk struccot) keltetett csirke keltetovel.Mindenkeppen megkoszonnem ha valamilyen gyakorlatias tanacsokkal tudnatok ellatni
Ui:a tojas mara keltetoben van 6 napja(kb 36.8 fokon)
Elore is koszi Attila