peterch Creative Commons License 2009.05.05 0 0 263
Szia !

Minden azon mulik, hogy mihez van kedved, ezt mar az elobbiekben is irtam. Csak ,hogy erzekeltessem a penzbeni elterest. Egy T idom + szukito 200/125mm-es 14euro +8euro. Ha a 90 fokos idomot veszem + a darab 125-os csovet, amivel tobb kell, akkor 8euro + 2euro. Elipszis kivitelezese a kovetkezo modon tortent. Levagtam a 125mm-es csonek a veget olyan szog alatt, ahogyana legjobban felfekudt az idomra. Utanna ceruzaval korberajzoltam. 115mm-es vagolappal korcikkeket vagtam az elipszis belsejeben eleg surun. Majd kihajlitottam a korcikkeket es egy plehnyiro olloval szepen kivagtam a ceruzajel menten. Igy mondhatom batran, hogy nagyon tokeletesen ki lehet vagni. Beszereles utan Alufolias legtechnikai ragasztoszallaggal leragasztottam. Ennyi a muvelet, ugyanilyen modon vagtam a befuvoelosztot is. Az Y idomok ara 200/100mm eseteben 26,5 euro darabonkent, ebbol kell 2db es a 200/200, amibol a ket elobbi leagazik, az meg 32 euro. Sajat kezuleg csak vagokorong es az idombe kerult a cso aran kivul, ja meg max. egy kis ragasztoszallag.
Termeszetesen nem allitom, hogy nem lehet olyan nagykereskedes, ahol valamivel olcsobb.

Udv , Peter.
Előzmény: H3x (261)