A nagy gáz, hogy a törvényhozás rövid időn belül a sokadik olyan döntését készül meghozni, ami olyan szinten befolyásolja az államPOLGÁROK életét, amihez az ég világon semmi köze nincsen.
Ha vészjósló hangulatban lennék (sajnos ettől abban vagyok), akkor azt mondanám, hogy a magzat védelme érdekében a következő lépés a fogamzásgátlás betiltása lesz (sui generis jelleggel). Innen már nincs messze a totális diktatúra, hiszen az egyének nem hozhatnak majd döntést a saját életükkel kapcsolatban. Ha ez eljön, akkor majd ki kell fejleszteni egy olyan óvszert is, ami megvéd mindenfajta nemi betegségtől, azonban a spermákat valahogy eljuttatja a petesejthez, persze csak a magzat létrejöveteléhez fűződő jogának biztosítása érdekében.
Na jó, asszem egy kicsit begőzöltem, de miért nem lehet úgy élni itt, hogy ne kelljen folyamatosan azon gondolkoznia az embernek, hogy a demokratikus választásokon győztes politikusok miért akarnak, látszólag értelem nélkül kib***ni az adófizetőivel, és hogy ezt hogyan kerüld ki?
Segítsetek, mert nem értem!