Tommy81 Creative Commons License 2009.05.03 0 0 1581

Szia Csibecsősz!

Nekem is ez az első keltetésem kis köralakú háztáji keltető.Én 3 hete kedden tettem be a tojikat ugyhogy én holnap holnaputánra számítok a csipogásra és kezdik pattintani már alig várjuk a párommal.Mindenen izgulok hogy hőmérséklet meg a pára rendbe legyen de nem akarom túlzásba vinni a gondoskodást meg a nézegetést remélem jó a hőfok 2 lázmérővel is nézem szinte ugyanazt mutatják ugyhogy bizom benne ,meg a pára is elég szerintem mert a kémlelőablak jó párás azthiszem mindent megteszünk csak várakozás hihetetlen csodálatos élmény.Már kész a dobozuk is infra lámpa iditó táp de azt még elejinte keverek hozzá egy kicsit több kukoricadarát,nemtudom kamillateát adjak e vagy elég a sima langyos csapvíz vagy ásványvíz reménykedek hogy sok szép kis tarkabarka apróság fog kikelni van köztük 4 mini japitojás is.Remélem minél több kikel és egészségesek lesznek.

Mit javasoltok a vizzel kapcsolatba.Ja igen meg pár napja kérdeztem hogy ki mikortól ad zöldet a pipiknek és csináltam egy bórítót ami alatt kitehetem őket a kertbe csipegetni meg porfürdőzni persze csak jó meleg szélcsendes időbe.

Sziasztok