Törölt nick Creative Commons License 2009.05.03 0 0 6455
Vettem fejet a kocsiba. Új agyközpont :))) Ami elvárás volt:

Bluetooth a kihangosítás miatt PIPA
USB csatlakozás PIPA
AUX frontoldali bemenet PIPA
Hátsó erősítőre való kimenet PIPA
Legyen kompatibilis a VECTRAval PIPA (kiegészítő beavatkozással)
Olcsó és jó legyen, mert asszony megöl PIPA
Beépített korm.távirányító legyen OK PIPA (kiegészítővel)

Hogy mp3 at játsszon, az szvsz ma már alap. Aránylag jól nézzen ki, ne legyen ezüst, hogy valamelyest illeszkedjen az autó belterébe. Nos, ezt az LG LAC 7900R(N) fejegységet sikerült fogni 29 ezer valamennyiért, tehát 30 alatt.

http://www.skroutz.gr/sku_pictures/0027/2651/LAC7900RN.jpg

Kerestem róla valami nagyobb képet:) Nagyon szépen szól, a kihangosító bele van applikálva, a telefonról direktben stream-el, és bár a Nokiák nem támogatják, hogy egy BT egység kezelje a telefonkönyvet, ez legyen a legkisebb baj. Elvileg 5 vagy 9 (több helyen olvastam, hogy ez a típus 9) különböző BT egységet képes kezelni, ezt még nem tudom megerősíteni, mert a másik telefonommal még nem társítottam. A vectrával -mondjuk- kompatibilis. A meglévő csatira bár rá lehet dugni, de nagyon feszes, le is fogom cserélni arra a kis OPEL átalakítóra, amit lehet kapni. Egy dolgot kellett megváltoztatni rajta, ez a piros vezeték és a sárga vezeték pozíciója. Kiszedtem őket az autórádió csatijából, és megfordítottam. Kicsit tartottam tőle, hogy egy barátságos kis füstcsíkocska keretében korai kapcsolatunk félbeszakad, de nem, onnantól működik minden. Valamiért az Opelokban a piros (memória 12V) és a sárga (állandó +12V) fel van cserélve. A kormánytávirányítóhoz csatlakozó(k) vannak, de vennem kell még valami Connect2 nevű kütyüt, ami kompatibilissé teszi a rendszert. A meglévő TID-em nem sötét, az óra és kikapcsoláskor a dátum megy rajta. Hát röviden ennyi. Merem ajánlani.