Szia! :)
Ezt nem hiszem el, tényleg...:( Ennyi eszem volt, vágyakozom, de nem nézek utána.
Eddig csak ötlet szintjén gondoltunk Mallorcára, szállodákat sem néztünk, mert úgy voltunk vele, várunk még...de ez most hidegzuhany :) A katalógus meg az asztal alatt...NO COMMENT :)
Annyira bejött ez a Magic Life dolog, hogy teljesen rápörögtünk, de most érdekes helyzet ez így. Egy részről ragaszkodnék a Magic Life dologhoz, mert nekem is nagyon bejött, szerintem sok szempontból gazdaságosabb megoldás, és tartalmasabb a nyaralás ML-ben, ugyanakkor Spanyolországba terveztük eredetileg a látogatást. A gyerekek miatt pedig főleg megéri...
Bár csak ennyi gond legyen az életben :)
Mallorcáról viszont nagyon sok szépet és jót hallottam, olvastam. Mindenképpen egyeztetek a barátnőmmel, aztán kitaláljuk. Egyébként Magic Life szállodákban nem voltunk többen, csak a Waterworld-ben. Viszont TUI-val és Gulettel többször utaztunk All Inclusive szállodákba (Görögországba, Tunéziába), és nagyon szuperek voltak.
Nagyon köszi, hogy felvetetted a dolgot, lehet érdekesen néztek volna rám a TUI irodában, ha berobogok egy ilyennel :)