Törölt nick Creative Commons License 2009.04.28 0 0 15728
"Vegyél vissza, mielőtt egészen véletlenül kiváglak. Szóltam."

De épp arról van szó, hogy ne „véletlenül”, hanem tudatosan. Ha megmondod, melyik az a jelző, amely már túlzottan bántó szerinted, akkor azt nem fogom használni.

Én ugyanis éppen a te moderálási gyakorlatodból indultam ki. Például az alábbi hozzászólások után egyszer sem szóltál, egyszer sem mondtad, hogy „vegyen vissza” az illető.

Doppelstangel válasz | 2009.04.03 13:07:28 © (15101)

… ez a kis zöldkitines pincebogár ne tartson erkölcstanórákat, miközben tudjuk, mekkora szemétláda.

Előzmény: gábornok (15099)

Doppelstangel válasz | 2009.04.03 13:04:33 © (15100)

Ja, mert te a levegőből élsz, barom.

Meg is látszik rajtad.

Előzmény: Fő Bundy (15098)

Doppelstangel válasz | 2009.04.03 09:16:54 © (15096)

Tehát bizony-bizony, pont te akaszd föl magad, ne más. Miért? Azért, mert harag, gyűlölet és előítélet nélkül megállapítható, hogy ez lenne az egyetlen hasznos tett, amellyel a emberiség közös alkotásához hozzájárulhatsz, mivel a világ jobb nélküled, mint veled.

Előzmény: Fő Bundy (15072)

Doppelstangel válasz | 2009.04.02 10:16:02 © (15063)

Ja, értem már. Szóval elmebeteg vagy.

Akaszd föl magad, ha tenni akarsz az emberiségért.

Előzmény: Fő Bundy (15061)

Nézz csak utána: egyszer sem figyelmeztetted a nicket! Gondoltam, ha nálad a pincebogár, a szemétláda, a barom, az elmebeteg, az „akaszd föl magad” belefér, akkor beleférnek az én jelzőim is. De ha nem, ha csak nekem kell itt fölakasztanom magam, akkor azt is tudomásul veszem, számomra ez nem presztízskérdés, tehát fölösleges élből fenyegetned.

Na most, ne legyen félreértés, a hozzászólásom nem reváns a fenti támadásért, egyszerűen csak jeleztem annak a nicknek a morális, intellektuális kondícióit, amely/aki morálisan, intellektuálisan minősíti le Esterházyt, József Attilát, illetve durván nekitámad a magyarországi kulturális elitnek.

Írhattam volna erről persze finomabb szavakkal is, ez igaz, ugyanakkor az is tény, hogy éppen az idézett nick által meghonosított (s az általad legitimált) modorhoz hasonló (természetesen messze nem olyan durva) stílust választottam a kritikára, de ismétlem: ha ez a nick védett nick, akkor én tudomásul veszem, kár volt rögtön fenyegetéssel kezdened!

Előzmény: Törölt nick (15720)