A HSz-ed alján az az valami aláírásféle? De miért az a három felkiáltójel?
OFF
Az, hogy szeretem a hazámat, nem azt jelenti, hogy mindent, ami itt történik, kritika nélkül elfogadok. Sőt.
Én nem a hazámat mocskolom, hanem példának okáért a bunkó, korrupt, rendőröket, akik csak arra lelkesednek (tisztelet a kivételnek), hogy egy éjszaka, az út szélén álldogálva 10000 forintonként egy fél millával térjenek meg a "szolgálatból". Tudom, jó magyar emberek, nem kéne őket bántani. Ha esetleg zsidók volnának, akkor talán...
Avval sem értek egyet, hogy a magyar rasszista indíttatású bűncselekményekből világbotrányt kavarunk, pedig amikor nemrég Belfastban 30-40 helyi nemzetvédő futballrajongó rátörte a lakást az ott lakó magyar lányokra, csak egy apró hír maradt az egészből.
E. Rhodes esetében az volt a nagy érv sokaknál, hogy a rendőrség a nagy nemzetközi csindarattára tekintettel, teljesen feleslegesen folytatja a nyomozást, hogy jópofizzon a külvilág felé, és ez jaj, de mennyi pénzünkbe kerül, meg hogy nyaljuk a nyugat seggit stb.
Majláth Éva nővére a brit politikai köröket is megkörnyékezte, hogy gyakoroljanak nyomást a magyar hatóságokra. Valószínűleg ezt meg is tették. Ezek után kiderült, hogy igaza volt a tesónak. Na fasza.
Ez így jó volt? Nem lett volna praktikusabb megszorongatni az elejétől fogva ismert videofelvételen szereplő alkalmazottat? Nem érdekelt senkit az ügy, egészen addig, amíg presztízsüggyé nem vált.
Tényleg nagyon jót tett ez az egész az országnak!
Az ír ganyé esete vérlázító, mindezektől függetlenül.