tuutuu Creative Commons License 2009.04.27 0 0 41

Akkor most kegyelemdöfök, hátha valaki megérti, milyen az a csirke...:}}

 

Szóval végy egy csirkecombot, és óvatosan fejtsd le a bőrét, hogy aztán szintén óvatosan ki tudjad a csontot bányászni.

( Énnekem ez nem tetszik, mert szeretek csirkecsontot rágcsálni, de mehet egy friss tavaszi zöldségekből álló levesbe- csak hogy kimutassam a fogam fehérjét.)

 

Utána a csont helyére képzelőerőtől függően fűszervaj, aprított zöldség, gomba,ilyesmiből alkotott keveréket kell tölteni, majd a bőrt visszavarázsolni.

Ezután nincs más hátra, mint panírozni, és jó alaposan megenni.

 

 

Mivel 1 db semmire sem elég, hosszas pöcsölésel jár a művelet...

 

Aztán most tényleg békén hagylak benneteket...

Előzmény: dugipofi (40)