hicky Creative Commons License 2009.04.27 0 0 254
Hali!

Nekem nem volt célom összehasonlítani az Audi A6-ot,és a Škoda Superb-bet.Bár szerintem össze lehet,és össze is hasonlítják.Csak vegyél a kezedbe egy autósmagazint.Legyen az honi,vagy külföldi.Bizony bizony BMW,Audi,Mercedes típusokkal kerül összehasonlításra.Ez tény.Ahogy az is,hogy mindenek ellenére nagyon vigyáznak arra,hogy a jó,és kiváló minőséget nyújtó konszern testvér autója lehetőleg azért mégiscsak lentebb legyen,mint mondjuk a most 100 éves Audi.Megértem az okokat.Szili hozzászólásával egyetértek,annyival nem drágább,mint amennyivel kínálják az Audit.De az igazsághoz hozzátartozik az is,hogy valóban még jobb,még kifinomultabb,még precízebb az Audi.Az egész autó maga a prémium!Nekem nagyon tetszik.
Igazából csak a barátom A6-át vezettem.Most volt két éves az autó,és ahogy régebben írtam full S-Line.Az csak egy dolog,hogy én mit tapasztaltam egy rövid ideig tartó vezetés mellett.De amikor ő maga is úgy ítélkezik róla a népítéletben,hogy szétrázza a vesekövet is,akkor abban már lehet igazság.Ez a fajta "keménység" mondjuk lehet hátrány,és az előnyeiről nem esett szó.
Előzmény: drml (247)