B. Anikó válasz | 2009.04.26 22:55:38 © (
15702)
Nincs is jelentősége, hogy érti-e Fő Bundy nick. Gondoljátok meg nicknek kéne értenie. Fő Bundy nick csak beleszólt, a fene érti, miért.
Előzmény: Fő Bundy (15700)
Ügyesen visszakotródtál annak a nicknek a lelki akolmelegébe, akit itt ügyesen lefikáztál, „viccnek vettél” alig néhány órával korábban.
B. Anikó válasz | 2009.04.26 22:55:38 © (
15702)
Fő Bundy nick csak beleszólt, a fene érti, miért.
Előzmény: Fő Bundy (15700)
Ha nem te vagy a fene, akkor neked is elmagyarázom. Talán érted majd, ha jól figyelsz.
B. Anikó válasz | 2009.04.26 17:33:24 © (
15686)
Nekem csak most tűnt fel ez a Máté Zsuzsanna-eset… Fő Bundy nick csak beleszólt…
Előzmény: Gondoljátok meg (15680)
Te is „beleszóltál”. Csak te úgy tettél (ügyesen), mintha nem szóltál volna bele. Neked a „Máté Zsuzsanna-eset”
sohasem tűnt föl. Érted már? Csak ügyesen fényezed itt magad: elolvastad, amit a „Fő Bundy nick” írt a „Máté Zsuzsanna-eset”-ről, majd úgy tettél (ügyesen), mintha a dolog neked tűnt volna föl. Retrospektíve. Hát persze. Mert te ugye folyamatosan olvasod a „Gondoljátok meg nick” korábbi hozzászólásait is. Hát persze. Újraolvasod, megint újraolvasod azokat, majd egyszer csak,
oppsz, föltűnik, ami föltűnik (de „csak most” tűnik föl, sajnos), majd azután jól lefikázod, „viccnek veszed” az inkriminált nicket:
B. Anikó válasz | 2009.04.26 20:47:00 © (
15691)
A "színház az egész világ" persze nem érv arra, hogy miért veszed át mások szövegeit egy az egyben, idézőjelek és/vagy a szövegátvételre való utalás nélkül. De rendben van, ha pont ez a hepped, hogy téged nem kell komolyan venni, akkor viccnek veszlek.
A játék.
Az különös.
Gömbölyű és gyönyörű,
csodaszép és csodajó,
nyitható és csukható,
gomb és gömb és gyöngy, gyürű.
oppsz: egy verssorban két csoda! :)
(továbbá sajnos nem én írtam)
Előzmény: Gondoljátok meg (15689)
Egyébként én az „oppsz”-ba „szóltam bele”, érted már, ez ugyanis az én szövegemre való utalás.
Azt mondtam: idézel egy versrészletet, amelyről két fontos közlendőd van: (1) „egy verssorban két csoda” (noha a verssorban egyetlen „csoda” szó sem szerepel), (2) a verset sajnos nem te írtad.
És mindezt nem a „Fő Bundy nicknek” mondod, hanem „Gondoljátok meg nicknek”. Ezért csak neki kéne értenie.
Miért
csak neki? Azért, mert még annyit sem tudsz erről az egészről, hogy a nyílt levél, a nyílt közlés nem csupán annak szól, akinek címezed, hanem
mindenkinek. Ez a műfaj furcsa sajátossága. Érted már?
Vagyis téged valójában az sem érdekel, hogy a „Gondoljátok meg nick” érti-e, amit hablatyolsz, a lényeg, hogy serényen fórumozzál. Számolgasd a verssorokban a csodákat. És közöld
mindenki szellemi-erkölcsi épülésére, hogy sajnos nem te írtad Kosztolányi Dezső versét.
Ezen sajnálkozol? Egyem a szerénységed! Hát hiszen még egy hétköznapi mondatot sem tudsz értelmesen megfogalmazni, milyen alapon méred magad – akárcsak jópofiságból is – Kosztolányihoz?!
Ez volt a kérdésem. Nem hozzád személyesen (mert a személyed nem érdekel), hanem általában. A világhálón. Ahol mindenki olvassa, bárki olvashatja, amit írunk.
loysi válasz | 2009.04.27 00:49:55 © (
15706)
Én sajnos azok közé tartozom, akik virtualban szívesen élnének itt, de sajnos a világ ama 1/1000-edébe tartoznak, akik realban dolgoznak, és így itt nem gyakorta villoghatnak. 24 óra az csak 24 óra.
Pedig istenem, milyen jó lenne nagyüzemi melegvízrendszerek tervezése helyett itt fenni az ívet, és hagyni, hogy az ország legjobb, legszebb irodalmi nõinek vágyas pillantásai virtualiter melegen meg-megnyalják intellektusunk fínom idegekkel átszõtt érzékeny makkját.
Előzmény: Fő Bundy (15693)
Érted már, drága Anikó?!
Immár az a kérdésem tehozzád: netán magad is „
nagyüzemi melegvízrendszereket tervezgetsz” főmunkaidőben? Ezért kevered „virtualban” a „csoda” szót a „csodaszép” szóval?
Mert ugyebár van itt egy ember (már megint), aki amúgy („realban”) melegvizeket konstruál telitorokból...
Na jó, akkor én erről tán' nem is beszélnék többet, mert ha beszélek róla, megint előugrik egy dolgos moderátor, megint
meghamisítja a másik moderátor állásfoglalását, s a vége az lesz, hogy Sredni Vashtar
elnáspángolja az ügyes kis machinátor valagát, és én ezt nagyon nem szeretném. Senkinek nem akarok rosszat.
Befejezésül még valamit, egy füst alatt (ennek nem nyitunk külön hozzászólást, Pelikán olvtárs, annyit nem ér a dolog):
loysi válasz | 2009.04.27 00:49:55 © (
15706)
De az ideidézett partikulában, és annak gondolati-mondati összefüggésében én azt szándékoztam kifejezni, hogy én A LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN geci vagyok.
Ergo par excellence
Előzmény: Fő Bundy (15693)
Mindjárt összepartikulálom magam, de tényleg! Mert, ha ergo, akkor valóban par excellence. Ezért aztán a „LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN geci vagyok” státust immár én nem is irigyelném el senkitől. És persze a melegvizet sem nagyüzemileg.
Maradjon meg itt a geci a LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN gecinek egymaga!
És persze maradjon meg par excellence is! Mint ergo a melegvízben.