Törölt nick Creative Commons License 2009.04.25 0 0 15672
Doppelstangel válasz | 2009.04.25 19:06:03 © (15671)

Ezért van talán, hogy Esterházy a MAGA által felvetett kérdésre sem tud tisztességes választ adni, a kulturális elit blöfföl, böffent csupán jóllakottan.

Előzmény: B. Anikó (15670)

Doppelstangel válasz | 2009.03.27 11:53:59 © (14551)

Surján Lászlóról leírtam nála [ti. Mester Ákosnál] egy alig bántó sorocskát, 3 órás nyavalygó és aggodalmaskodó telefonbeszélgetésben igyekezett erről lebeszélni - sikerrel,  mert egyrészt meguntam, másrészt köllött a pénz, van ilyen, és maga az ügy sem ért meg ennyit…

©

Csak 3 órás nyavalygást ért meg az „ügy”. 3 és fél órásat már nem ért meg neki. Tudniillik „köllött a pénz”. Nyilván, hogy zabálnivalót vegyen rajta, sokat a cekkerbe, már hogy ő is „jóllakott” legyen végre a médiavilágban, mint a „böffentő” „kulturális elit”.

És én mindezt értem is, csupán azt nemigen tudom elképzelni, mennyi pénzt fizetett Mester Ákos azért, hogy ez a tudóskodó takonytojás arcul köpje a saját meggyőződést? Mert teljesen nyilvánvaló: nem csak ételre-italra, degesz hasra tellett a honoráriumból, hanem jó vastag sertésbőrre is a hentesnél, amit azután az arcára varratott szépen, mert nagyon vastag bőr kell ám ahhoz, hogy valaki először elszólja magát, óvatlanul elszellentse ennen hitványságát, majd nem egészen egy hónap múltán mások tisztességét vegye Surján-Mester-nyaló bebarnult nyelvére.

Az ember esze megáll, komolyan mondom.

Az ilyen netmókusban még annyi tartás sincs, hogy legalább nicket váltson, ha egyszer sikerült teleszarnia az egyiket, a hülyéjének sikerült lebuktatnia sajátmagát. Az ilyen, lám, nem csak pénzért, de egy kis talmi nick-dicsőségért is bármire képes.