Más! KAti kérlek figyelj!
Ha már benn voltam a szervízben, rákérdeztem a 40000-s kötelező szervízelésre. Azt mondták, hogy Kb.80000 Ft. az ára. De mivel nekem az első fékbetétem is elkopik addigra, így belefuthatok egy 100000 Ft-ba. most 35000 Km. van benne. Úgy számolom, hogy júni-júliban mennem kell. A 2 évem meg Augusztusban lejár. Ha nem a márka szervízben csináltatom meg a szervizelést, hanem megveszek magamnak mindent, az Unix-nél, mert tudok 30% megtakarítást, és a fiam beszereli a fékpofákat, kicseréljük a szürőket, gázolaj,olaj,levegő,pollen, olajcsere akkor csak kb. 50000-be jön ki. Nagyon gondolkozom,hogy inkább bebukom azt 1-1,5 hónapot, és elvesztem a garit, mint 50-60 nal többet fizetni. A puntómmal ugyan így csináltam, pedig ott majdnem 4 hónap volt hátra. Ez egy kis rizikó! Mi a véleményetek? Tudom még a szavatosság is ott van, ami szintén nem semmi. Van egy másik variáció: megveszek mindent, és a szervíz végzi a munkát. DE azt még nem tudom hogy ezzel mennyit nyerek, vagy vesztek? Ha értitek mire gondolok? Ki mit tenne a mai nehéz időkben? Mert ott spórolgatunk ahol tudunk. Vélemény? KAti, mondj valamit! És ti is!
Köszi.
Kiskabo
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét...