Sziasztok!
Megvan a legfrissebb szám. Nekem tetszik. Kedvenc cikkem a somokról szól, és most teljesen bele vagyok esve az emeletes somba! Agicza! Jól emlékszem, hogy neked van egy fácskád? Az egész újság telistele rodikkal, egyik szebb, mint a másik.
A növénybeültetési tippek balkonládába mint mindíg most is nagyon szépek, és nem gondolom, hogy beszerezhetetlen virágokkal lenne tele.
Jaj, a 49. oldalon van egy viszonylag nagy kép egy lilaakácos útról, lent gyöngyikével. Nagyon szép! Képzeljétek egyik ismerősömtől én is kapok majd egy tövet. Nagyon örülök neki, már alíg várom, hogy pár év múlva megjelenjen első virága. :D
A tó-kialakítási ötletek is jók. Az első 2 oldalas fotón lévő nagyon tetszik. Aranyos.
Kerti nappalik- a mániám ugye. Nagyon jó kis tippek vannak benne, és a kialakítási oldalon (60.o.) lévő terv nagyon tetszik. Igazi kiskertbe való. Na és végül a végén a kertbemutatás. Nagyon szép kertet láthatunk ismét. Milyen szép rodik vannak a képeken, és nagyon tetszik a kő-boltív. Minden a szokásos. Tetszik, jó!