movies24
2009.04.23
|
|
0 0
8767
|
" A tegnapi drámai bejelentés után a főszponzorát és légiósait is elvesztő Kecskemét a Kaposvár KK együttesével kezdi ma este az alsóházi rájátszást. Forray Gábor, a Kecskemét edzője: Ha minden sikerül, az ismert tények ellenére is nyerhetünk. De nekünk ez a mai meccs sokkal több egy találkozónál, amelyiknek lesz egy végeredménye és az bekerül a krónikákba. A becsületünkért, a város férfi kosárlabdájáért játszunk. A keretbe öt "rutinos" kosarast tudok nevezni. A szerződéssel rendelkező Horti Bálint és Tornóczky Jean-Claude mellett ingyen vállalta a játékot Horváth Ákos, Molnár András és Szabó Zsolt is. A maradék helyekre az ezüstérmes junior csapatunkból hozunk fel embereket. Úgy tudom, nagyon sokan kijönnek a meccsre. Értük és magunkért is úgy kell hajtanunk, hogy emelt fővel jöjjünk le a pályáról. Egy biztos, iszonyatosan motiváltak vagyunk.
Krivacsevics Dragoljub a Kaposvár edzője: Igazából még azt sem tudom, hogy kik ellen kell majd játszanunk. Én mindenesetre sok lehetőséget akarok adni a fiataloknak. Ez lesz Welton búcsú mérkőzése, szeretnénk, ha győzelemmel tudna elköszönni tőlünk. Nehéz lesz az alsóházi rájátszás, mert nagyon elhúzták, ezért sok üres járatunk lesz, nem lesz könnyű végig koncentrálni. "
Olvasd mesterünk nyilatkozatát, képben van nagyon, nem. Ma kezdünk, öt meccset játszunk és május 20.-án vége az egésznek, nagyon elhúzták. |
Előzmény: Lecso11 (8766)
|
|