Tommy81 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 1490

Sziasztok!

Nagyon köszönöm nektek rengeteget segitetek és hát persze mégjobban izgulunk.

Nagyon remélem hogy a 26 -ból olyan 20 remélem ha minden jól megy kikel azzal nagyon elégedett lennék.Etető itató tálakat már beszereztem meg egy 150 W infra izzót.Azthiszem az első pár hétbe egy nagy karton dobozba lesznek.Azt megkérdezném hogy a macskaalmot javasoljátok e a forgács alá nedvszívónak vagy elég a forgács vagy aprított szalma vagy széna,ezek mind vannak otthon.Ja azt még megkérdezném hogy nem sok e az a 150W-os infraizzó,és bele lehet e tenni egy egyszerő csiptetős asztali lámpa foglalatába vagy az nem bírja azt a hőt és elolvad?

De gondolom ha egy fém lámpa foglalatba teszem akkor az bírni fogja.Azt se nagyon tudom hogy majd milyen közelre tegyem föléjük csak gondolom hogy olyan távolságra hogy a kezem kellemesen elbírja.És az etetésről is már rengeteget olvastam hogy az első pár napba csak kis kukoricadarát kapnak meg kamillateát ,vagy Jolovit vitamint tesznek a vízbe,van aki ad reszelt tojást  vagy túrót és van aki a 3-4 naptól már ad nekik zöldet is.Tudom hogy még ki sem keltek ne haragudjatok de szeretnék felkészülni hogy ne akkor legyen kapkodás és hánt minden tőlünk telhetőt meg akarunk nekik adni

Köszönöm mégegyszer nektek