T3N4GLIA Creative Commons License 2009.04.23 0 0 10790
Penteken vegre kezdetet veszi a szezon elso Red Sox - Yankees series.

Tenyleg nem akarom magunkat ajnarozni, de kossetek fel a gatyatokat.
A bullpen tokeletes. Akik fontosak, tesztelve lettek tegnap 1 inning/pitcher (nyilvan az SP-t leszamitva (az esti meccs)).Masterson kezdokent mar helytallt hetfon. A Ramon Ramirez gyerekre meg figyeljetek oda, 9inning 3Hit semmi Run. Ket dobonktol felek, megpedig a Saito meg a Lopez....na remelem rajuk nem nagyon lesz szukseg.
Ha Lester elkapja a fonalat, mondhatnam ha a 4ikig nem fordul be,akkor oke.
Beckett az akit nem szertnem ha negtiv meglepetest okozna.

Youkilis mar este faradt volt, de nagyon formaban van (a szemet nezzetek ha felszivja magat es utni keszul es varja a dobast...kajak verbe lesz na az mar 80% hogy HIT, szerintem akkor mar jobb inkabb setaltatni). Green egy igazi meglepetes, marmint utojatekos, mint SS., csinal azert hulyesegeket.
aaaaa az hosszu lenne ha mindenkit felsorolnek.
.... de nem a papirforma, marmint a zsinorban 7 gyozelem, most komolyan magabiztos vagyok.
Az erdekes az, hogy a yankees is kezd magara talalni, na de ettol lesz csak igazan erdekes;)
Ha a series-t 2-1 re nyeri a Boston, akkor azon nem fogok csodalkozni, az a minimum.

Ti mit vartok a hetvegetol? .... na jo, mondjuk azt tudom:), de kik lehetnek a kulcs emberek ill. azok akik elk**hatjak.

.....a hetvegen minden kiderul

RED SOX !!!