döme71 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 935
Herne,
ha ezek mind beleférnek két-három hétbe, már akkor jó vagy, annyi a gyönyörűséges látnivaló! Valamint helyenként olyan az infrastruktúra... Viccen kívül: érdemes egy kicsit elnézelődni még Busuanga környékén, nekem tetszene a Taal Vulcano vagy a Mt. Pinatubo környéke is...és még nagyon sok, más hely is. Bár ez persze attól függ, hogy kit, mi érdekel.

A széf esetében arra gondoltam, hogy (miután a bungikban tényleg nincs széf) megkéred a resort tulaját, vagy akitől bérled a szállást, hogy helyezze biztonságba az értékeidet. Nem volt e téren negatív tapasztalatom, de jobb az óvatosság. (ha jól tudom a legközelebbi magyar érdekképviselet Jakartában van...)

Palawanon tényleg nem mindíg van áram, érdemes erre néhány tölthető akkuval valamint fej- és elemlámpával rákészülni...

Sabang helyett talán jobb lenne Port Bartonban megszállni, Sabangon elég alap -bár néhány esetben nagyon idilli- a szálláshely-kínálat és az infrastruktúra, kivéve a Daluyont, bár az meg elég drága és elég lassan mozdulnak rá az érdeklődő e-mailekre...viszont a koktél-kínálatuk kiválló !
Port Barton mellett szól az is (hacsak nem vagy szörfös) hogy sokkal csendesebb a tenger, nincsenek olyan hatalmas hullámok, mint Sabangnál. Innen is megoldható az Undergrand River túra.
Előzmény: herne (934)