feketepanda Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1537
Tenyészkutyáim szűrtek cystinuriára, mentesek.

Csak egy gondolat, a szó, hogy TENYÉSZTŐ, takar valamit. Ne keverjük össze a szaporítóval, a kedvencének kölyköt akaróval, és pláne ne a csalókkal.
Lehet, hogy mosolygó maci szavai erősek, de nekem erről egy mese jut eszembe: A király újruhája. Sétálgat a semmiben és baromi csinosnak érzi magát pucéran a király, és egy őszinte gyermek kiált rá..."Jéééé, meztelen!"
Maradjon csak mosolygó maci őszinte. És ne kelljen senkinek magyarázkodni, aki a fajtáért aggódik, tenni akar. Különösen ne egy fajtafórumon!! És pláne ne kelljen magyarázkodni a gazdinak, aki egy fundit akart, de nem olyan...nekem ez szent, a gazdi a legfontosabb!! Benne, vele teljesedik ki a munkám, együtt tudunk örülni, aggódni...kezébe adom, rábízom a kutyagyerekemet.
A szaporítók és csalók ellen fel kell lépni, és inkább azon töprengjünk: hogyan.
Pedig megtehetném, hogy azt mondom nem érdekel, hiszen régen átléptem a Mestertenyésztői szinteket, de akkora kárt okoznak a fajtának-kezdő gazdiknak, hogy felháborít.

zsófi:))

Tündériek a babáid, gratulálok hozzájuk! Teljesen jó a súlyuk, hetente átlagosan 1 kg-ot gyarapodik a fundi baba.

Előzmény: Johhn (1532)