lajos71 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1337
Na ehez a témához nem akartam hozzá szólni , de már nekem is kezd elegem lenni ami itt folyik!
Szeretném leszögezem nem akarom senki mellett vagy ellen letenni a vaksom de van véleményem igaz SENKI sem kérdezte mint ahogy a többi hozzászólót se.
Szerintem SENKINEK SEMMI köze ahoz ,hogy magánéletébe ki kivel mit csinál. Ez póker oldal, mindenki pókerezni jelentkezett nem Ítéletet hozni a másik életéről Ha teszem fel Vándor és én köztem nézeteltérés támadna( nem lesz remélem) és úgy döntene, hogy a továbbiakban Fadlalattal ( bocs nem ellened megy az írás) képzeli el a jövőjét. EZ CSAK 3 EMBERRE TARTOZIK. Lehet véleményed ha kérdezik, de akkor se itt és NEM kérdezte senki. Meghalgattál minden részvevő véleményét ? netán ott voltál?
Mert akkor most ki a hibás? Nem mindegy, az igazságot úgyse tudod meg igaz nem is tudhatod meg, nem is rád tartozik . SEMMI közünk hozzá ! Vagy írjak másik példát , nem szeretnék senkit se megbántani, nem is akarok ! Ha Ági Oszit választja Sign helyet , vagy Zsani Trigót akkor se lenne semmi közünk hozzá hogy miért tette.
Pókerezzünk játszunk vagy ha nem tetszik valami köszönjük meg az eddigi lehetőséget és válaszunk másik elfoglaltságot.
Elnézést kérek minden érintettől akinek a nevét felhasználtam de már szánalmas ami itt folyik.

Ismétlem ez az én véleményem amit senki nem kérdezett és nem is változtat a tényeken és nemis érdekel ki mit mond rá.