enci&feri Creative Commons License 2009.04.21 0 0 4852

Fórumtársak!

Nem akartam beleszólni, de .......

Úgy gondolom, hogy ez a fórum leginkább a Sartit szerető emberekből áll. Sajnos tény, hogy már nem a régi. Én ismerem a 11 évvel ezelőtti Sartit és bizony nagyon más.

DE MÉG ÍGY IS SZERETHETŐ!!!!!!!

Bár szükség van a negatív dolgokra való figyelmeztetés, de ezt, akik szeretjük szerintem megtesszük. Hiszen ott is emberek élnek, emberek akarnak meggazdagodni a túristákon ......

DE MI NEM EZÉRT MEGYÜNK ODA!!!!! Ezeket tudjuk (itthon is ez van).

A TENGER, A TÁJ ......., amik vonzanak!!!

Azt gondolom, ha felbukkan valaki, aki nem ide illik, figyelmen kívül kell hagyni. Nem kell okot adni arra, hogy itt legyen. Ha, nem reagálsz az írására, neki sem lesz tovább oka itt lenni.

MI TÖRÖDJÜNK MAGUNKKAL, akik szeretik Sartit, Görögországot. MI elfogadjuk, hogy valakinek csak ennyire telik, de abból a kevésből a segítségünkkel jól érezze magát!!!

Palcsik!

Én foglalnék előre szállást. 2007 augusztus első hetében találkoztam egy családdal, akik rendszeresen helyben kerestek szállást, de akkor bizony még Sarti környezetében sem találtak. Elmondásuk szerint 3 nappal később lett volna Sarti mellett egy helyen szabad 1 hétre.

Bár, ha fatalok vagytok, barátok és bátrak, akkor nem gond, ha 1-2 (3-4) éjszakát a tengerparton matracon töltötök el. Gyönyörű lesz a napfelkelte.

A neten sok szállást találsz fenn, de szívesen megosztom veled az általam eddíg összeszedett címeket.

Az autóval való utazástól meg ne félj!! Nagyon sok infó van az útról, hidd el nagy élmény.

Szép nyaralást MINDENKINEK!!!!