Nekem mondod...?
Bárcsak lenne valami minimális hatalmam a megjelenések/történések fölött... De sajna nincs semennyi :o(
Majd' megpusztulok ettől a nihiltől, ettől a zenei sivatagtól, amit évek alatt kialakítottak körülöttünk az ígéreteikkel!
És ezen pirinyót sem segít az, hogy közben eljárok másféle koncertekre.
A múltkor, amikor Robival beszélgettem február 4-én, Ő azért megértette ezt az érzést, hogy már valami igazán újra, izgalmasra vágyunk! Pironkodva tette hozzá, hogy ebből a szempontból a 3. archív és a MűPa DVD sem új anyag, dehát az új Solaris lemezzel, meg ezzel a két lemezzel is sok munka van még hátra.
És akkor óvatosan rákérdeztem, hogy mi van a saját új szólólemezével..... Merthogy az is nagyon hiányzik már! Ráadásul az tényleg új és - úgy gondolom - inspiratív zene lenne a rajongók számára! És erre azt mondta Robi, hogy azt már hamar, 2-3 hónap alatt be tudná fejezni és nagy kedvet is érez hozzá. Utána pedig terve szerint következhetne a MűPa DVD...... (őszre/karácsonyra... talán........ - bár ebbe már nem szabad beleélnünk magunkat...... :o( )
Pár hete ezt a "nihil" érzésemet rendesen rázúdítottam Attilára, merthogy az Ő részéről még azzal tetéződik az egész, hogy Invocatio koncertre eljutni a lehetetlennel határos :o(
Amiben bízhatunk, hogy az évi menetrendszerű REF Fesztiválokon eddig mindig volt MW, majd Invocatio koncert is. Úgyhogy idén legközelebb a június 5-7 közötti REF. Feszt.-en lesz valamikor Invocatio koncert - az októberi koncertjük után 8 hónappal (!!!) :o((
Ezt legalább Gergőék szervezik, úgyhogy biztos lesz koncert - már csak drukkolnunk kell, hogy az eső el ne mossa, mert akkor várhatunk a következő REF. Feszt.-ig :o(