Antika83 Creative Commons License 2009.04.20 0 0 1459
Szia!
Köszi a választ,Ogmet-nek is.Végül eldöntöttem hogy a kicsit fogom megbuherálni.Állóra tervezem,három tálcával,légkeveréssel és automata forgatással.Ahogy számolgattam elegendő tojás bele fog férni.Persze még nem igazán volt időm semmire,de szeretnék időben utánajárni a dolgoknak.Mindenképpen ki fogom próbálni a régi keltetőm fűtését is,már csak azért is,mert kíváncsi vagyok mit kezd a nagyobb térrel.Csak még üzemben van,ezt ki kell várnom.Úgy gondolom hogy légkeveréssel bírni fogja,ha a doboz megfelelően szigetel.Aztán ha nem jó,keresek más megoldást,ahogy olvasgattam,van bőven.Szeretném minél egyszerűbben megoldani.A későbbiekben majd zaklatni foglak titeket pár kérdéssel,ebben biztos vagyok.
Addig is teszek pár képet az idei első keltetésemből származó büszkeségeimről.Bár nem lett valami jó a kelési arány.50%,80 tojásból 43 kelt ki,amiből 40 maradt meg.Én ezt a gyenge,innen onnan összeszedett tojásoknak tudom be,mert eddig 80-90%-os aránnyal keltettem még ezzel az ős régi géppel is,persze saját tojásokból,ami most nem állt rendelkezésemre,egy kóbor kutya jóvoltából.Szinte az összes tyúkomat kinyuvasztotta. :( Nagy volt a gyász!
Íme a képek:

Esznek mint a lovak!!

És a túlélők!Ezek is saját keltetésűek.
Előzmény: fapeter (1451)