kékszemű Creative Commons License 2009.04.20 0 0 4849
Légy szíves idézzed, amint valakit meg akartam győzni, hogy másképpen nyaraljon, vagy kérj bocsánatot, köszi, szia.

Szerintem telefikáztad az összes topicot, amikor azt olvastad ott, hogy valaki nem saját szervezésben és nem Krétára akart utazni, de azért párat kiemelek:

"Szia cica, a hőerőmű kurva nagy szívás, lehet a fejedet a homokba dugni, de attól még ez van "

"Nem véletlenül pofáztam ennyit róluk, összehasonlíthatatlanul sokkal jobb, mint az északi turistahorda-lepte vidékek."

"Ránézésre a szálloda elég parasztvakító, gyakorlatilag ha egy medence szélén szeretnél eltölteni egy hetet, akkor kiváló,"

"Téged meg nemhogy lebeszélnélek, rábeszellek Paraliára, neked való, ha érted mire gondolok."

"Én imádom Görögországot, de az nem Paralia :-)"

"én kimondom azt az elég szomorú dolgot, hogy Paralia rossz"

"Egyébként meg unom ezt a felesleges szájtépést, sziasztok, ha tudtok valami újat mondani, válaszolok. Addig is Paralia fos :-)"

"Paralia pillanatok alatt vérzett el, a részletekbe nem megyek bele, de szinte köze sincs semmihez, ami Görögország, ráadásul a helyzetet súlyosbítják a látszólag kis pénz miatt a k-európai országok jellemzően alsóbb osztályainak képviselői"

"Tranzitszállásnak jó egy napra Paralia, de Makrigialos is, megnézed, és utána továbbmész akárhova"

"Paralia önmagában borzasztó"

"Paralián nincs mihez viszonyulni, mert az egész nem igaz. Olyasmi, amit ott eladnak a szerencsétlen turistáknak, olyan nincs egész Görögországban, az egy nem létező város. "

"annyira borzalmas Paralia, mert mind Korfun, mind Krétán, sőt, elég sok helyen vannak ilyen Paraliához hasonló rettenetek, és nem látsz ezeken túl"

"Thessaloniki és vidéke nem különösen szép - mint ahogyan szinte egyik város sem az, sőt, a városok nagyon nagy környezete is elég undi. "

"Ne érezd szar alaknak magad, de egyszer majd számold ki, mennyiből jön ki Kréta, és megdöbbensz, hogy miért jártál eddig "paráliára". "

"Viszont ha amúgy is autóval utazgattok, Paraliát max tranzitnak használjátok, szinte mindenhol jobb lenni, mint ott."

És csak 2 topicban néztem a hozzászólásaidat :-((( Ha meggyőzöl, hogy ezek pozitív, támogató hozzászólások az illetők nyaralási szándékait illetően, akkor persze bocsánatot kérek :-)))
Előzmény: Jacques de Molay (4840)