barlangimedve Creative Commons License 2009.04.20 0 0 133

Gondoltam, hogy a szerencsétlenekkel fogsz viccelődni, akik nem tudták elviselni,hogy nem tudják a tartozásaikat rendezni...

Nem is vártam mást egy ilyen emebertől, aki a fától nem látja az erdőt, a szája meg százszorosa az eszének ! Kiolvastál valamit egy szabályzatból, hülyegyerek ?

Azt az igen egyszerű tényt kéne csak felfognod, hogyha a cég a szerződését betartó libanevelőtől a kifizetés igéretével vette át a libákat azokat továbbértékesítette és közben esze ágában se volt azt a jogos tulajdonosainak kifizetni, akkor az a cég LOPOTT ! Érted ? LOPOTT ! A más tulajdonában lévő javakat tulajdonította el előre eltervezett módon.

A libatermelőknek még a ki nem fizetett libák után felszámított ÁFA összeget is be kellett fizetniük az államkasszába, a mocskos tolvajok meg mindent megúsztak, nekik semmit se kellett perkálniuk.

Hogy a felszámolás, csőd, off-shore cégbe való menekítés hol tartott közben, az meg mindegy ! Az meg a tragikus hátterét bizonyítja az ügynek, hogy az általad említett elvi "garanciák" közül egyik se működött !

Magyarázhatod a brossurából olvasott elméletedet, csak a szegénységi bizonyítványodat állítod ki. Azt feltételezed, hogy a törvények mindenkire vonatkoznak ? Hol élsz ? Nem tudod, hogy minden disznó egyenlő, de vannak egyenlőbbek ?

De ami miatt igazán mérges vagyok a csődbizniszben utazókra, az nyilván a saját magam által átélt példa, ahol egyszerűen eladták a fizetésképtelen, nullára lefosztott és horribilis adóságot felhalmozó céget, ami szintén teljesen törvénytelen, mégse görbült meg a hajuk szála sem.