Törölt nick Creative Commons License 2009.04.20 0 0 15567

Doppelstangel válasz | 2009.04.20 11:03:27 © (15566)

Ami viszont eszembe se jutna, az, hogy órákat töltsek annak vizslatásával, hogy melyik nick milyen és kihez tartozik, hosszasan bogarásszam a postokat, ide-oda kopizgassam és elemezgessem, azonos szavaikat egymás mellé téve diadalmasan rámutassak holmi "összefüggésekre", mert ez nem tartozik a játékhoz, a játék nem erről szól, éppen fentiek miatt. Ez szimpla idétlenség, önépítés, pótcselekvés, szartaposás.
Előzmény: efzsuzsa (15543)

Pontosan az. A szarnak megtaposása. És én ezt ingyen végzem. Míg vannak gerébernők (mint az idézett nick is), akik eladják, elárulják a meggyőződésüket, merthogy „köll" nekik „a pénz”. Én viszont – ha szabad ilyet tennem – kitartok a meggyőződésem mellett: az antiszemiták szarok. Akiket meg kell taposni. Ismétlem: ezt ingyen teszem, nem pedig, mint azok, mint a takonyemberek, akiknek „köll a pénz” ugyebár.

Ha tehát a fórumon az „összefüggések” antiszemita, népirtó „összefüggések”, mint például itt is, akkor én azokra rá fogok mutatni. Nem „diadalmasan”, hanem a szart megtaposva. Pontosan így. És nem azért, mert „köll a pénz”, hanem azért, mert ez a meggyőződésem.

Doppelstangel válasz | 2009.04.20 11:03:27 © (15566)

Ami viszont eszembe se jutna, az, hogy órákat töltsek annak vizslatásával…

Előzmény: efzsuzsa (15543)

Aki ért hozzá, annak nem kell órákat töltenie olyasmivel, ami amúgy másodpercek kérdése, s amit a hígfejű törpék nyilván fölfogni sem képesek. A törpék csak eladni, elárulni képesek a hitüket, meggyőződésüket. Nagyjából egy tál lencséért. Harminc ezüst „köll a pénz”-ért. Miközben azt hiszik, hogy a gyávák, az árulók véleménye akármit is számít.