Supersonica Creative Commons License 2009.04.20 0 0 19548

Szia Zsike,

nem akarlak frusztrálni, de igazából 1-2 hónap alatt meg lehet szervezni az esküvőt. Nem muszáj 1-2 évet rászánni. A 4 hónap teljesen elegendő.

Tanulságos sorozat volt anno a Spektrumon a Menyasszörnyek című szösszenet. Abban volt olyan ara, aki 3 vagy 4 évet dobott rá az esküvőszervezésre és a végére egészen kifordult magából. Most a Zone Club csatornáján megy szombat esténként 21 órakor. Tényleg lányok, érdemes megnézni :)! Márcsak azért is, hogy jót röhögjetek a hisztérikus amerikai bigéken. Érdemes a leendő férjetekkel is egy ilyen adást végignézetni, utána nagyon fogja értékelni, hogy mennyire szuperül oldjátok meg a szervezést, és mennyire kedvesek vagytok azokhoz a bigékhez képest.

Szállás: én voltam már vidéken esküvőn, és ha nem háznál oldották meg (rokonság) a szállást (nagymama rokonsága), hanem barátok esküvőjére mentünk, akkor meg sem kérdezték, hogy fizessék-e. Szerintem kizárólag a szűk családi körnek illik fizetni (felajánlani) a szállást. A nem közvetlen családnak pedig pontosan úgy, ahogy az előző kedves hozzászólók írták, hogy az xyz kollégiumban ennyi lenne a szállás, ha igényt tartotok rá, akkor A.B.C kisasszonynál tudtok eddig az időpontig foglalni, a helyek korlátozottak. Én a buszon sem pörögnék, ha valaki nagyon el akar menni, az el fog. Ha saját kocsival, és inni akar, akkor meg megoldja, foglal szállást és megalszik. Nem a ti feladatotok mindenki helyett gondolkozni! (Amúgy kollegina aludt már vidéki esküvő után egy kisteherautó platóján, mert a faluban messze nem volt annyi szállás, mint vendég, és így is képes volt lemenni.

Na majd még jövök szakérteni :)

Előzmény: Zsike1983 (19547)