efzsuzsa Creative Commons License 2009.04.19 0 0 15543

...ez azonban azt sem jelenti,  hogyha sokat  sunyi patkányozol - én sem  foglak feljelenteni téged, mert ...és itt a lényeg: semmit sem írtam arról, amit tudok rólad...nem úgy, mint itt sokan , aki téged névvel , foglakozással, valamikori karrierrel azonosítanak és akiket furcsa mód elfelejtettél figyelmeztetni a fórumozás szabályaira... Lelked rajta.

Pont az én unalmas, tehetségtelen lényem keltette fel  benned az erre vonatkozó vágyat.

De a gyáva, sunyi csatornapatkány vélelmezés  erősen ütközik a  fórumozás alapszabályaival és azt te bizony, kétség nem fér hozzá, elkövetted.

Nicknevem, az egyetlen(!), feloldható, továbbá látható  ímélcímem teljes, valódi nevemet tartalmazza, így csak a gyávaság vádja, tisztelt bíróság ,a  mókás nickváltogató  vádját cáfolja, legalábbis erősen gyöngíti.

És mellesleg - a fórum szabályai nem csak az irl adatok kiszolgáltatását tiltják ám, nem bizony, hanem a nicknevek azonosításának kísérletét is. Ezen a "szerintem"  hozzátétel...de hát ezt tudod jól ...semmit sem változtat.

És te ezt is többszörösen elkövetted.

És hogy van-e hozzászólnivalóm a topick témájáho?

Természetesen van.

Nem értek egyet azzal, hogy a Magyar Köztársaság elnöke Babarczy Eszter legyen.