...ez azonban azt sem jelenti, hogyha sokat sunyi patkányozol - én sem foglak feljelenteni téged, mert ...és itt a lényeg: semmit sem írtam arról, amit tudok rólad...nem úgy, mint itt sokan , aki téged névvel , foglakozással, valamikori karrierrel azonosítanak és akiket furcsa mód elfelejtettél figyelmeztetni a fórumozás szabályaira... Lelked rajta.
Pont az én unalmas, tehetségtelen lényem keltette fel benned az erre vonatkozó vágyat.
De a gyáva, sunyi csatornapatkány vélelmezés erősen ütközik a fórumozás alapszabályaival és azt te bizony, kétség nem fér hozzá, elkövetted.
Nicknevem, az egyetlen(!), feloldható, továbbá látható ímélcímem teljes, valódi nevemet tartalmazza, így csak a gyávaság vádja, tisztelt bíróság ,a mókás nickváltogató vádját cáfolja, legalábbis erősen gyöngíti.
És mellesleg - a fórum szabályai nem csak az irl adatok kiszolgáltatását tiltják ám, nem bizony, hanem a nicknevek azonosításának kísérletét is. Ezen a "szerintem" hozzátétel...de hát ezt tudod jól ...semmit sem változtat.
És te ezt is többszörösen elkövetted.
És hogy van-e hozzászólnivalóm a topick témájáho?
Természetesen van.
Nem értek egyet azzal, hogy a Magyar Köztársaság elnöke Babarczy Eszter legyen.