Sziasztok
Először is megint köszönöm a válaszokat.
A szervezkedés megindult,de sajnos most hétvégén változott a dolog. Illetve nem tudom,hogy változott-e. Voltunk párom szüleinél,akiknek kb. 3 hete mondtuk meg,hogy jövőre toljuk az esküvőt az anyagiak miatt. Úgy látszik nagyon ráértek gondolkozni,így szombaton egész nap azt hallgattam,hogy idén legyen,így meg úgy,meg amúgy. Párom nagybátyja még bejelentette,hogy ő adna 100000 Ft-ot,de ha jövőre lesz,akkor már nem biztos,hogy oda tudja adni. Ez ilyen zsarolás féle,nem? Hogy legyen idén,akkor megkapjátok. 1. soha nem kértünk semmit tőle. 2. neki nem is mondtuk,hogy mikor lesz,és miért akkor. (most tudta meg) 3. Ha ilyen,akkor menjen a fenébe a pénzével együtt. Szerintem. Nem kellene amúgy sem a pénze. Jó, nászajándéknak nagyon jó lenne még a fele is, vagy a negyede, de így ne. Szóval most kivagyok. Ja,és mondták,hogy hát még van 3 hónapunk megszervezni mindent, mert ugyebár aug. 29-én lenne. Igen, 3 hónap alatt szeretnék egy össze-vissza szervezett esküvőt. Komolyan, meghülyülök. Nem az ő életük. Most úgy érzem,hogy bele akarnak vinni abba,amit nem akarok. Legalábbis nem most. :( Ruhát keresni,rokonok, étterem,szállítás, szállás esetleg, meghívók,.... Ezt én nem szeretném elkapkodni. Párom persze mit mondott? oké, lesz idén. Kösz............. Nem mer a szüleivel szembeszállni ennyire sem. Hazafelé beszélgettünk erről. Mondta,hogy hát ha így adnának pénzt,akkor visszajönne a kiadás, stb. Ja, csakhogy nem utána kell a pénz,hanem előtte kell kifizetni majdnem mindent. Na mindegy. Ne haragudjatok,hogy így kiakadtam. Ja, és még jegyesoktatás, polgári.....