efzsuzsa Creative Commons License 2009.04.19 0 0 15530

Dühos vagy. Fröcsögsz. Nem olvasol végig. 

Összevissza tanítgatod B. Anikót ( és másokat)  a magyar nyelv helyes használatára, és sikerrrel: először bátran leírja a helyes " beleolvasol a szövegbe " formát, aztán öncenzúrát alkalmaz és legközelebb már azt írja" azt olvasol ki belőle, amit akarsz",  és ez is helyes, persze, csak az első változatnak volt egy erős képi plussza - áthallás  az " azt látsz bele a szövegbe, amit akarsz" szókapcsotra , analógiás szövegalkotás volt...amit egyébként te is gyakran alkalmazol. Persze, Fő Bundynak nincs saját Fő Bundyja, hogy erre figyelmeztesse.

Vagy van, de az is őmaga és  csak időmúlató játékból veszekszik vele.

Igazán véletlenül történt, hogy irl-személyiségedre rábukkantam, de, minő érdekes , ezzel eddig sosem álltam elő.

És tudod mért?

Mer tökmindegy.

A fentebbiek sokkal fontosabbak és továbbá még az, hogy, amint írtam, de te már sajnálatosan nem jutottál el addig: békéscsabai névrokonod, akinek legutóbb lakáscíme és mobiltelefonszána is idekerült -érdekes, akkor nem dühöngtél -

ne kapjon érdemtelenül elismerést ,se neheztelést.

És hogy milyen ember vagyok én? Ez csak költői kérdés és mint ilyenre, csak stilisztikára érzéketlen irástudatlanok válaszolnának, én nem.

Előzmény: Törölt nick (15521)