arcsike86 Creative Commons License 2009.04.19 0 0 9127

a hiteles eredmény 49:6, de nem biztos h a végleges is mert sajnos nem volt mafl-os matricánk így lehet h 35:0 lesz a vége, meglátjuk

a meccset tekintve: a defense-nek nagyon nagy dícséret jár sztem és nem csak azért mert ők vitték az egyetlen TD-nket interception visszafutásból, hanem azért is mert ha jól emléxem összvissz 2 TD-t engedtek a zala offensenek amelyből az elsőhöz hathatós bírói segítségre volt szükségük(már a zalának)!!! a többi TD-t sajnos az offense és a punt(magas long snap) hibákból jött össze!

az offense az elején nagyon nem találta magát! sajnos főként azért mert a falban nem tudtuk mindig megnyitni a lyukat illetve ha véletlenül passzra került sor akkor sajna a blitz is hamar odaért patrikhoz így pedig nagyon nehéz volt haladni! aztán szép lassan felébredtünk és mentek a futások, volt egy két szép drive, de sajnos mindig volt egy két kisebb, nagyobb hiba így a TD nem jött össze!

a második félidő elején már a passzjáték is némileg összeállt és volt két szép hosszú passzunk is melyekből nagyon szépen haladtunk előre, de mint ezelőtt, a TD ismét nem sikerült! az utolsó roham a mérkőzés legvégén volt amikor nagyszerű futásokkal egészen a zala 2yardosáig jutott a támadás, ám mint a  meccsen végig itt már problémás volt megoldást találni és 4 kísérletből sem tudtunk újból pontokat írni a táblára!

összeségében sztem az eredmény messze nem tükrözi a mérkőzés szorosságát, de hát ez egy ilyen nap volt, sok hibával és ez lett a vége!

ez az én véleményem:D

életem első meccsén még így is marha jól éreztem magam és örülök h végre mérkőzésen küzdhettünk együtt nem csak edzésen-nagyon nagy élmény volt-köszönöm!!!

fel a fejjel srácok és mostantól csak a kövi vasárnapra kell koncentrálni, nameg arra h szanaszét szedjük a pécset:D

1,2,3-Cowboys

Előzmény: H.Frenky (9120)