>Most akkor jó a Bogányi-féle, vagy nem jó?!
Tudod?! A vakok között a félszemű is tud király lenni. ;)
Az eddigi versenyzők közül kiemelkedik, de a tökéletestől vagy az "ajánlottól" messze van. Bogányinak az a nagy "szerencséje", hogy nagyon szépen szólt a zongorája, ez már fél siker. Ez ügyben Brendel volt tán az egyetlen, aki esélyes volt felnőni a feladathoz.
>'plébek'
Plébek és plébek között is van különbség. Ha egy énekes plébekről tátog rá, az bizony lehangoló. De magát a technikát a Crying is kihasználja a koncertjein. A mi esetünkben szintén illuzióromboló. Nálam már a dob miatt bukott a dolog. Az még Claydermant vagy James Lastot is alulmúlja.
>http://www.mezzo.tv/programme.php?day=21&mois=4&annee=2009&_pro=6734
Na akkor megvan oldva ez a rejtély is. Ez a felvétel fog lekúszni hozzám, ami itt olvasható. Az utolsó mozaikdarabka is a helyére került.
>Az nem lehet, hogy a te gépeden van valamilyen program, amivel sikerülhet, nekem pedig nincs?!
Egyértelműen n-e-m a válasz.
>Nekem csak Csu-B19-et ment el....
A Windows egyik leggusztustalanabb alapjellemzője, amit installkor azonnal átállít az ember, hogy lássa a kiterjesztéseket. Explorer->Tools->Folder options->View fül->Hide extensions for known file types -> pipa _ki_.
>My fair Lady
WoW. Tényleg. És ez is nagyon nagyot durrant. Úszósapkás oszitársnőm tegnap kérte el tőlem. Pedig ő '63-as Egervári Gábor évfolyamos. :o))
>...youtube...
Az a regisztráció a legkönnyebb rész. Viszont én tuti nem tudok segíteni, mivel sose csináltam (max a regisztrációban, de azt te is fogod tudni abszolválni, mert az a legkönnyebb része). Ahogy én tudom oda spéci fileformátum kell (flv), vagy azt már ő konvertálja meg arra -> ez számomra is kérdés. Arra készülj fel, hogy 100MB a limit. Tehát vagy hosszabb és rosszabb a minőség, vagy fordítva. Az a 100Mb videónál elég kevés, pláne ha hosszabb a zene.