V8 traktor
2009.04.17
|
|
0 0
1059
|
Szia ! Üdvözöllek a fórumon! Nekem ilyen v8-asom van de , a 1997/98-as motorváltozatú.../1996-os 210LE, 1997-es 211LE , 1997-második félévestől /1998-as 215LE -s motorral szerelték , legalábbis egy amerikai honlap szerint/A LE-őt vagy a KW-ot elírhatták vagy felfelé kerekítettek mert az én forgalmimban 160KW van és 215LE-s/... De ez az egy-két lóerő nem oszt nem szoroz.....Alkatrészt rendszerint Budapesten amerikai alkatrészboltban szerzem be, ma már gyakorlatilag minden alkatrész elérhető csak pénzed legyen...Sima autósboltban nem nagyon találsz hozzá alkatrészt , mert a számítógépeiken , prospektusban, katalógusban ez a változat nem nagyon szerepel. Például az olajszűrőt úgy szereztem be , hogy az eladó kijött a kocsihoz és megnézte milyen van benne és lett is neki , de a katalógusaiban ezt a változatot sehol nem találta csak a V/6-ost és az újabb 2002-es V/8-as változatot... Ja még egy-két dolog : ez a változat OHV motoros , hátsókerék és állandó összkerék meghajtású /AWD/ változatban gyártották. Az állandó összkerék hajtás végett a fogyasztása is nagyobb egy picivel mint a V/6-osé, és az első kardán hamarabb tönkre megy , /egyszer már ki kellett cserélnem az első kardánt, a szerelő szerint az állandó összkerekes autóknál hamarabb tönkre megy a kardán mint a kapcsolható összk. változatú autókban./.................... |
Előzmény: p.mitchell (1058)
|
|