Jó reggelt.
Kérdéseim lennének, magról keltetendő citrommal kapcsolatban.
1) Teljesen közönséges, noname görög citrom magjait dugdostam el, nem tudom, egyáltalán életképesek-e, várhatom-e a csírázást egyáltalán
2) ha igen, milyen (mimimum) hőfok kell meglegyen, hogy ki is hajtsanak?
3) mennyi időbe telik a csírázás? Ugyanúgy kb 6 hónap, mint (mondjuk) a csonthéjasoknál? Vagy akár 1 év?
4) (ha kihajtanak) a későbbi fejlődéshez igényelnek-e vmi "különleges" tápoldatot, mikroelemeket? (egyebekben tavasszal kapnak a gazaim nagyon kevés NPK-oldatot, kb 1:100 higítva)
5) vízigény: mennyi, milyen eloszlásban...?
Lehet, belecsaptam a lecsóba? Ajándékba nevelném őket egy kertmániás ismerősnek...:)
Ha volt már róla szó a topicon, bocs, lusta disznyó (Sus scrofa L.) voltam kikeresni.
Előre is kösz minden infót.