"Fő Bundy válasz | vissza a topikba 2009.04.12 10:10:23 © (15324)
Ha viszont mégis vicces ember vagy, például szóvicces (quod licet lovi, non licet bóvli), akkor így kell bátorítanod a kollégát: ne hagyd magad csődbe húzni! (Ha-ha-ha.) Esetleg: csődörbe húzni. (He-he-he.) Vagy: csődörből vődőrbe... És a végtelenségig el lehet így vicceskedni az interneten, ha megtennéd, ugyanolyan hülye volnál, mint szmájlival, csak nem annyira szánalmas. Ismétlem: aki szmájlival jelzi az iróniát (má’, ho’ nem ú’ köll ám aztat éteni ugyebár), az ugyanolyan szánalmas, mint aki sárgalepedékes protézisét szikráztatja a napfényben, kihullott fogai helyett, illetve kotyogtatja a protkót, mert még marizsuzsis rögzítőre sem telik."
"Söröskereszt 2007.09.07. 16:45 [#826]
Még mielött a meló idõm kifuj, erre egyet válaszolok.
Nekem soha nem jutott eszembe hogy nöíró vagy férfi író. Vagy jó volt a könyv, vagy nem jó. Tudtam az agyammal hogy mondjuk Szabó Magda, vagy George Sand, de nem erre gondoltam közben. Férfi író sokkal több van, így matematikai átlagban férfitól többet olvasunk, de több a selejt is persze. Eszembe se jutna az irodalmat írók szerinti nemekre bontva véleményezni. Ami jó az még szegény gyengus Fehér Klárától is jó, ami rossz, az meg Jókaitól is rossz, mert neki is vannak nagyon ramaty, és elsietett könyvei.
Na, jó hétvégét, nekem negyedóra múlva kezdödik a vikkend.
Miért olyan víg kend? Mert kezdödik a vikkend. ;-)"
Öcsécske, ha te azt csak sejtenéd, hogy mennyire egy utálatos vagy a szmájlival tetézett szóvicceddel és a sárgalepedékes protkóddal ... -- Kezeltesd magad.