dögönbőgő Creative Commons License 2009.04.12 0 0 15325

"Minek a szmájli egyáltalán? Legalábbis annak az embernek, aki kijárta a nyócáltalánost, és valamennyire odafigyelt a magyarórákon, nincs szüksége szmájlira, mindent ki lehet fejezni szavakkal."

Öcsécske! Söröskereszt-ként -- a tusarok.org fórumain -- még viháncoltál rendesen, vagy ott még nem volt meg a nyócáltalános-od?!

Hoppácska:

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=+site:www.tusarok.org+S%C3%B6r%C3%B6skereszt

Söröskereszt 2007.09.22. 11:59 [#846] Kikérem magamnak, mert én köztudottan hülyébb vagyok helyböl, mint más nekifutásból. Erre a tegnapi egész napom egyetlen folyamatos példa volt. De nem mesélem el, mert a csödtömeg amit bizonyitani tudtam, felkeltené az irigységedet. :-D

Söröskereszt 2007.09.13. 16:54 [#1427] Jahh, ez az amit nem tudtam. Akkor ez a lenti háesz az nem háesz.
Mondjuk én inkább nyugodt lennék, ha példának okáért gyerekem születésekor egy jól felszerelt helyen egy minimum két szakszemélybõl álló csapat ott szorgoskodna a tett helyén.
Ahogy a viccben mondják résen lennének.

:-)

:-)

Söröskereszt 2007.09.07. 16:45 [#826] Még mielött a meló idõm kifuj, erre egyet válaszolok.
Nekem soha nem jutott eszembe hogy nöíró vagy férfi író. Vagy jó volt a könyv, vagy nem jó. Tudtam az agyammal hogy mondjuk Szabó Magda, vagy George Sand, de nem erre gondoltam közben. Férfi író sokkal több van, így matematikai átlagban férfitól többet olvasunk, de több a selejt is persze. Eszembe se jutna az irodalmat írók szerinti nemekre bontva véleményezni. Ami jó az még szegény gyengus Fehér Klárától is jó, ami rossz, az meg Jókaitól is rossz, mert neki is vannak nagyon ramaty, és elsietett könyvei.

Na, jó hétvégét, nekem negyedóra múlva kezdödik a vikkend.
Miért olyan víg kend? Mert kezdödik a vikkend. ;-)

Söröskereszt 2007.09.07. 15:47 [#336] Oké, én ugyan nem megyek az agyadra itt se, ottse, mert csak munk idöben lógok a neten, akkor is csak huszpercekig. A fönököm egy trianonista csaj aki gyakran a körmömre néz, tehát mongyon le! ;-)

....

Előzmény: Törölt nick (15323)