Szia Lukácsúr!
Jó, hogy nem kell műteni a csípődet, felejthesd is el, hogy ott is van "gyenge pont"!!
Az ülőideg már szúrt ki velem is, egy hét kímélő üzemmód (ami a sima idegbecsípődést elfeledteti) még semmit se tett helyére... Egy hónap fizioterápiás kezelés az akkor még nem ismert ( mi is mulasztotta el a román pásztor időjósló képességét? mer nekem most nem jut eszembe...) izé...kenyőccsel - na az meggyógyított.
(a lelki békém több mint fele amiatt nem hagy el, hogy se Híradó, se reklám... de most nem tudom a gyógykence nevét.)
Te is meggyógyulsz, "KAPITALIZM" ide- vagy oda...
Sikerüljön Gyöszörnek megtalálni a 16- oson is amit a T 25- ösről írtál! Szívesen adom neked a hosszabbítót. Milyen az RS- ed? Négy, vagy kéthengeres - ha kettő, akkor csőtengelyes a kardánkapcsolása?
Amit mutatsz vonópad, az a JUMZ- ok alkatrésze. Azoknak ugyanis az ötös típus licensze miatt nem szétszedhető az emelőkarjuk, és a végén annak is egy lyuk van... muszáj volt nekik kiagyalni, hogyan nem billen le a vonópad túlzottan. mert annak az emelőkarnak sík a teteje - azon fekszik fel a vonópad tetején a kitámasztó. Persze, hogy a gömbölyded felületről (az ötvenes emelőkarja végén) lefordul.
Nekem is ugyanilyenem van, egy szétflexelt ötös hagyatékából mentettem meg.
A KCR- es traktort meg csak szépen lassan hozd vissza a te szintedre - nem egy év alatt temették így el olyan mélyre.