Törölt nick Creative Commons License 2009.04.10 0 0 1616
Én nem vagyok meteos ,ilyen szinten meg pláne nem foglalkozom vele,de én arra is kíváncsi lennék,hogy az a rengeteg elfagyott kajszi milyen fajta.Nem lehet,hogy a fajtaválasztás sem az igazi ezeken a környékeken ? Mondjuk Göncön a Gönci magyar kajszit termelik,Ok ennek van hagyománya...de ha rendszeresen fagykárosodik akkor talán olyan fajtákat kellene ültetni /máshova is/ amelyek jobban bírják a strapát.Lehet,hogy az íze fenomenális,de én nem szívesen termesztek olyan fajtát,amin csak hébe-hóba van gyümölcs.Ezért favorizálom én pl a Bergeront és /némi nacionalizmussal/ a Ceglédi aranyat,ill. a most ültetett Tardicotot /azt hiszem ez is Bergeron utód/,amíg mások sírnak nekem minden éven van kajszim és sztem az ízük is finom.Persze én is próbálok ki új fajtákat,de a garantáltan fagyérzékenyeket NEM.
Előzmény: Floo2 (1604)